Holland Open: Doorbraakproject 2007

Vanavond vindt bij LogicaCMG in Rijswijk de Holland Open Netwerkborrel plaats van 17.00 tot 20:00 uur. Hier zal Holland Open in samenwerking met Creative Commons Nederland deel twee van het Doorbraakproject 2007 presenteren. Twaalf projecten krijgen de kans om in drie minuten hun verhaal te doen.

Het project moet een duidelijke relatie hebben met Open Content, Open Standaarden, of Open Source Software. Zij mogen het publiek tijdens de borrel beïnvloeden door het uitdelen van maximaal één a4tje met informatie over het project.

Tijdens de borrel kiest het publiek uit alle presentaties twee projecten die zich, tezamen met de twee al eerder gekozen projecten, een jaar lang Holland Open Doorbraakproject 2007 mogen noemen. De winnaars krijgen daarnaast de mogelijkheid te spreken tijdens de Holland Open Software Conference 2007.

Deze projecten zullen zich dinsdag 20 februari presenteren:

Aloha
Bricolabs
Erasmuspc
-Harken en Vorken (nog geen webstek)
Incompanytrainer
LandONE
MMbase
Drostan
Open source CRM
Rugzakje van 3 ons
SoCardLS

Meer informatie en opgeven kan via het Holland Open Software Platform

Advertenties