XS4ALL: sneller UMTS met HSDPA

xs4allXS4ALL introduceerde 31 januari jl. HSDPA, een techniek voor snel mobiel internet. HSDPA betekent een belangrijke verbetering van UMTS. Met deze techniek kunnen snelheden tot 1,8 Mb/s behaald worden, vergelijkbaar met het abonnement ADSL Start. XS4ALL is de eerste internetprovider die onder eigen naam met HSDPA komt en zelf de support levert. Met deze nieuwe techniek komt XS4ALL tegemoet aan de wens van haar klanten om nog sneller mobiel te kunnen internetten.

UMTS van XS4ALL heeft een Basic en een Lite abonnement. HSDPA wordt beschikbaar via het UMTS Basic-abonnement en gaat 80 euro per maand kosten. Klanten die nu UMTS-Basic afnemen kunnen voordelig overstappen op de HSDPA-snelheid.

Meer details over de dienst en het dekkinggebied zijn te vinden bij XS4ALL.

Advertenties