Novell neemt leverancier van desktopbeveiligingsproducten over

novellNovell heeft Senforce, een leverancier van beveiligingsproducten voor de desktop, voor een onbekend bedrag overgenomen. Eerder dit jaar kondigden de bedrijven al een nauwe samenwerking aan. De OEM-overeenkomst die Novell en Senforce in juli sloten, viel samen met de lancering van een nieuw product van het beveiligingsbedrijf: Zenworks Endpoint Security Management. Deze suite kan op dit moment los aangeschaft worden, of als onderdeel van Novell’s Secure Desktop. De producten van beide bedrijven zullen in de toekomst samengevoegd worden.

Zenworks Endpoint Security Management voorkomt beveiligingsproblemen en het lekken van gegevens op het netwerk, door op de desktop versleuteling toe te passen. Daarnaast biedt het product beveiliging van verwisselbare media, een persoonlijke firewall en beveiliging van draadloze verbindingen, en kan het policies op applicatieniveau toepassen. Lees meer op tweakers.net

Advertenties