Brocade biedt datacenterconnectiviteit voor Oracle Unbreakable Linux

oracle linuxBrocade heeft zich aangesloten bij het Oracle Unbreakable Linux Program. Het bedrijf biedt in dat verband volledige interoperabiliteit tussen Brocade SAN-switches (Storage Area Network) en Oracle Enterprise Linux. Daardoor kunnen bedrijven die Oracle Enterprise Linux gebruiken, de switches van Brocade makkelijk integreren en inzetten in combinatie met producten van andere SAN-leveranciers.

Het Oracle Unbreakable Linux Program is ontwikkeld om bedrijven meer vertrouwen te geven in de systeem- en opslagconfiguraties van hun Oracle- en Linux-omgevingen. Tijdens LinuxWorld zullen producten van Brocade opgenomen worden binnen een serie van Oracle Validated Configurations, waaronder servers van Dell en HP, en storage van EMC en Pillar Data Systems. Lees meer bij opensourcenieuws.nl

Advertenties