Google introduceert presentatiesoftware

Het ontwikkelteam van Google Docs heeft de officesuite van het bedrijf uitgebreid met een applicatie voor presentaties. Evenals de tekstverwerker en het spreadsheetprogramma van het bedrijf is ook de nieuwe telg volledig via het web te bedienen. De nieuwste loot aan de Google Docs-stam is uitgerust met de basale functies die nodig zijn voor het bouwen en houden van presentaties. Zo is het vanzelfsprekend mogelijk om tekst inclusief effecten aan dia’s toe te voegen, kunnen er afbeeldingen worden gebruikt, zijn er een aantal voorgedefinieerde thema’s aanwezig, is het mogelijk sheets te verplaatsen en kunnen revisies worden bijgehouden.

In tegenstelling tot de offline concurrentie van de presentatiesoftware, beschikt deze nieuwe webapplicatie van Google wel over de mogelijkheid om met meerdere mensen tegelijk aan één presentatie te werken. Meer op Core.Tweakers.net

Advertenties