Kwaliteitsmetingen van de VoIP provider

Als je VoIP gebruikt en hierop vertrouwd, dan moet het ’t ook doen. Altijd. Kleine bedrijven hebben misschien zelfs helemaal op IP overgeschakeld en voor hen is de uptime vna hun provider dus van levensbelang. Indien de SLA niet gehaald wordt, kunnen ze zelfs geld terugkrijgen en zo een beetje druk bij de provider leggen. Maar hoe weet je nu of je SLA gehaald wordt, of niet?

WatchMouse web site monitoring service biedt vanaf nu ook de mogelijkheid om de servicegraad van uw provider te meten en over tijd te monitoren. Met WatchMouse kunt u dus de VoIP proxy in de gaten houden. De geleverde grafieken en downtime verschijnt keurig netjes in het overzicht en hiermee kun je de provider om te tafel krijgen, als het een keertje goed mis gaat.

WatchMouse kan echter nog meer! Naast SIP servers (de VoIP proxy) kan het ook uw web hosting provider checken, mail servers in de gaten houden en VPN diensten monitoren. Er is een gratis abonnement waarmee je je kunt overtuigen van het nut van deze monitoring dienst. Want goed is het zeker!

Advertenties