Last.fm gaat gratis nummers en albums streamen

last.fmHet muziekaanbod van Last.fm is in een bètatest in Amerika, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland on-demand te beluisteren. De test is onderdeel van een verschuiving van internetradiostation naar abonnementsdienst. De muziekdienst Last.fm begint in Amerika, Groot-Brittannië en Duitsland met on-demand streaming van muzieknummers. Een bezoeker hoeft niet langer naar radiostations te luisteren, maar kan voortaan gericht zoeken naar gewenste nummers.

De mp3’tjes kunnen drie keer gratis beluisterd worden, daarna krijgt de luisteraar een aankondiging voor een nog te introduceren abonnementsdienst. Met het betaalde account zou het mogelijk moeten worden onbeperkt muziek te streamen. De huidige abonnementsvorm, die 2,50 euro per maand kost, biedt onder meer een advertentievrije omgeving. Tweakers.net Nieuws heeft meer…

Advertenties