Microsoft geeft test voor XP SP3 aan publiek vrij

Windows XP SP3Nadat de eerste release candidate van SP3 voor Windows XP in december 2007 verscheen, stelt Microsoft nu ook de tweede kandidaat aan het algemene publiek beschikbaar. Microsoft heeft de tweede release candidate van Service Pack 3 voor Windows XP aan het grote publiek beschikbaar gesteld.

Bètatesters konden de proefversie van SP3 rc2 al op 7 februari aan de tand voelen; de eerste release candidate was in december 2007 voor een ieder vrij te downloaden. De nieuwste release candidate is niet direct bij de Microsoft-site te downloaden: het softwarebedrijf heeft een batchbestand online gezet waarmee SP3 via Windows Update binnengehengeld kan worden.Microsoft geeft SP3 rc2 voor XP aan breder publiek vrij | Tweakers.net Nieuws

Advertenties