Agenda’s, jaarplanners en andere kalenders in MS Word

maandagenda in ms wordWaarom zou je dure agenda’s kopen of verjaardagkalenders met foto’s laten drukken als je zelf ook heel makkelijk een maandagenda of 2-weekoverzicht in MS Word kan maken? Of in OpenOffice.org, als je wilt? Dat is waar CalendarsThatWork.com voor is.

verjaardagskalender in ms wordDe site heeft 111 verschillende agenda’s week- of maandplanners, tweejaaroverzichten, de komende 5 weken of 3 maanden, of gewoon verjaardagagenda’s of jaarkalender met ruimte voor eigen foto’s, achtergronden of kleuren.

De site geeft je, naast veelgebruikte gratis kalenders, ook toegang tot professionele Microsoft Word templates die je te allen tijde weer kunt gebruiken voor je eigen doeleinden. Een projectplanner met het logo van je opdrachtgever? Een kalender met poezen voor je dochter? Of een 5-wekenoverzicht voor de tijdelijke spoedklus waar je voor ingezet bent? Alles kan. Sterker nog: alles kun je zelf!

Advertenties