Apple introduceert nieuwe iMacs

apple imacApple heeft maandag de iMac-familie van een update voorzien. De nieuwe modellen kenmerken zich door een snellere processor en videokaart, waarbij een 3,06GHz Core 2 Duo met een Geforce 8800 GS de limiet is. De modellen zijn in de Nederlandse Apple Store aanzienlijk goedkoper geworden. Mogelijk probeert Apple zo het door de zwakke dollar flink opgelopen verschil tussen de Amerikaanse en Europese prijzen te verkleinen.

De goedkoopste 20″ iMac heeft een adviesprijs van 999 euro en is daarmee 200 euro goedkoper dan het vorige, langzamere model. De nieuwe versie bevat een 2,4GHz Core 2 Duo-processor met een 1066MHz fsb en 1GB ddr2-geheugen. Verder zijn een Radeon HD 2400 XT videokaart en een 250GB harde schijf aanwezig. Meer specificaties en prijzen staan op tweakers.net

Advertenties