Vista is dood. Leve Windows Workstation 2008!

Voor wie een nieuwe Windows zonder Vista wil, tovert een snelle fix een kale Server 2008-installatie om in een gebruiksvriendelijke omgeving. Blogger Randall Kennedy van InfoWorld maakte vier maanden geleden de overstap naar een aangepaste versie van Server 2008. Op zijn blog schrijft hij over zijn teleurstellende ervaring met Vista, met name vanwege de ontevredenheid over de omgang met Visual Studio door het gebruik van DRM-lagen en ‘consumententierlantijntjes’.
Naar eigen zeggen draait ‘Workstation 2008’ nu naar volle tevredenheid op zijn Dell-laptop. “Toen ik Server 2008 installeerde voelde dat als een bevrijding. Het systeem werkt zoals een ervaren gebruiker wil dat Windows werkt: snel, efficiënt en erg betrouwbaar.” Lees hoe op Webwereld

Advertenties